Contact

Neem contact met ons op

We hebben ons best gedaan om u op deze website van alle informatie te voorzien. Maar het kan natuurlijk zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien. Mocht dit het geval zijn, neem dan contact contact onsmet ons op. Jennie Koenemans staat u graag te woord en zal haar uiterste best doen om al uw vragen te beantwoorden.

U kunt Jennie telefonisch bereiken of via email. In beide gevallen kunt u dezelfde dag nog een antwoord van ons verwachten. Uiteraard kunt u ook even bij ons langs komen. De koffie staat bij ons altijd voor u klaar!

Amfora gospel experience

Wil je zelf bij het Gospelkoor Amfora komen zingen?  Maak dan een afspraak met ons. Iedereen is natuurlijk van harte welkom, maar we willen vooraf wel graag zien waar je talenten liggen. Deze talenten gaan wij dan samen met jou verder ontwikkelen. Ons koor bestaat uit sopranen, alten, tenoren en bassen.

Je zult bereid moeten zijn om een paar maal in de week op de repetities te komen. Deze doe je samen met de professionele zangers van het koor. Je leert daarnaast ook speciale zangtechnieken en oefensessies die gegeven worden door onze zangdocenten.

Tussendoor ga je optreden om vertrouwen te krijgen met het podium. Bij optredens en concerten vormen we een geheel. Optredens worden zowel in Nederland als in het buitenland gedaan. Dat kan soms heel vermoeiend zijn, maar geeft ook een heerlijk gevoel. Bereid je daar dus ook op voor.

Zelf genieten wij er enorm van! Van gospel zingen word je namelijk niet alleen vrolijk, maar kom je geestelijk ook weer tot rust. Ben jij er klaar voor om er samen met ons een swingend feest van te maken? Dan ben je bij ons meer dan welkom! ga terug naar Gospelkoor Amfora